D1 Portaal
Laatste nieuws

Mon 04 Jun
ONR D1 winaar toernooi Zuidlaren

Op zaterdag 2 juni speelden de mannen van D1 op het toernooi van ZFC Zuidlaren de volgende weds...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR D1 - WILDERVANK D1 0-3

Sun 18 Mar, 11:25

We moesten net als normaal om 8.15 uur op het sportpark ONR zijn. De tegenstander was iets te laat. Na de beker van het zaalvoetbal te hebben verloot stonden we om 9.00 uur aan de aftrap, voor de wedstrijd tegen de koploper.

We begonnen aardig goed, en de tegenstander werd enkele momenten onder druk gezet. Maar helaas kregen we niet heel veel kansen. Na ongeveer 10 minuten kwam Andrew goed door op rechts, maar scoorde helaas niet. Daarna kwamen we ongelukkig op achterstand. Een speler van Wildervank kreeg de bal op links, ging door en schoot op doel. Nadat Rolf hem ongelukkig aanraakte en Peter R hem niet vast kon pakken, kon Maurits de bal ook niet uit het doel houden. Daarna ging het tempo bij ONR een stuk omlaag. Wildervank kwam beter in de wedstrijd en op een ongelukkige manier kwam Rolf niet aan de bal. Daardoor kon iemand van Wildervank alleen op Peter afkomen. Hij maakte het beheerst af, 0-2. De aanval kwam de rest van de 1e helft niet echt meer aan bod, omdat Wildervank beter speelde en ONR de ballen niet goed de spitsen kon bereiken. De derde goal was uit een corner: De bal werd voortgezet, belande in de kluts, werd niet goed weggewerkt en het was al 0-3.

RUST

De  tweede helft begonnen we met een andere opstelling. Lykele en Bram gingen met z'n 2en in het centrum van het middenveld spelen, en daardoor kwam Camiel op de rechtsmiddenpositie te spelen. We speelden zonder echte rechtsback, dus moest Rolf dat opvangen. De tweede helft ging al een stuk beter. Wildervank kreeg geen echte kans meer. Bij ONR werden veel goede aanvallen opgezet, maar de laatste pass was steeds niet goed genoeg. Toch kregen we een aantal goede kansen. Na een goede aanval kreeg Twan de bal aan de linkerkant van het veld, alleen schoot hij op de lat. Helaas kwamen we niet tot scoren. Aan het einde van de wedstrijd leek de bal nog een keer in het ONR doel te belanden, maar dankzij een uitstekende redding van Peter bleef het bij 0-3.